Food Technology 2021
Het kennis- en netwerkevenement over hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie.
- Hoe ziet het voedselsysteem van de toekomst eruit?
- Welke rol speelt technologie hierin? Zal kunstmatige intelligentie alle processen in de fabriek beheersen, om deze op basis van livedata aan te sturen en de allerbeste kwaliteit te garanderen?
- Kan men efficiƫnter produceren door onderhoud en uitval van voedselproducerende machines te voorspellen en zo voor te zijn?
- Welke alternatieven voor onze huidige etenswaren dragen bij aan voedselzekerheid?
- En hoe maken we de oorsprong van voedsel inzichtelijk voor de consument?
Feit is dat in 2050 ruim 9 miljard mensen van voedsel moeten worden voorzien. Om dit te bereiken is het van belang dat ook de voedingsmiddelenindustrie efficiƫnter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders gaat produceren.
Food meets hightech tijdens Food Technology 2021
Op 16 en 17 juni organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers), Food Technology 2021. Of het nu gaat om CO2-uitstoot, voedselveiligheid, ketentransparantie, gezonde voeding of clean label; de oplossingen worden geboden door nieuwe technologie en innovaties. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Gedurende deze twee dagen ontdekt u een breed scala aan oplossingen binnen de volgende thema’s:
- Fabriek van de toekomst
- Duurzame en transparante keten
- Food innovatie
- Veilig voedsel
- Food lab
Meer informatie en registreren